Sihirli Annem izle | Sihirli Annem Son Bölüm izle 2011 Star TV »

  • RSS Feed
  • Twitter
  • Facebook
  • Sihirli Annem

    Büyük küçük herkesin ilgiyle takip ettiği, fantastik dizi türünün en iyi örneklerinden olan Sihirli Annem hafta içi her gün 17.15'de Star'da.


    Archive

    6 Mayıs Sihirli Annem 2. Bölüm İzle

    6 Mayıs Cuma Sihirli Annem 2. Bölüm İzle

    Sihirli Annem
    2. Bölüm

    Sihirli Annem 1. Bölümün Konusu

    Sihirli Annem 1. Bölümün Konusu

    Çilek ve Betüş dedelerine gideceklerini konuşurlarken Sadık ve Cem bunu duyar. Bu sırada Avni ve Efecan, Cem ve Sadık'ın dondurulmasına tanıklık ederler. Dudu şatosundadır fakat Taci'yi başka bir kadına baktığı gerekçesiyle aya göndermiştir. Betüş ve Çilek bu durumu öğrenir ve Dudu'ya çok sinirlenir. Toprak, annesinin de güçlerine sahip olduğu için 2 kat güçlenmiştir ve Taci'yi aydan getirmek için o görevlendirilir. Bu arada Ali ve Zeytin, Efecan'dan durumu öğrenip soluğu Perihan'ın yanında alırlar. Sihirli aynadan durumu öğrenen Perihan, Taci'nin yanına gider ve durumu düzeltmeye çalışır.


    Yayın Günü: 29 Nisan Cuma
    Yayın Saati: 20:00

    Sihirli Annem Oyuncularından Mesaj Var!

    İzlenesi Bir Video Paylaşalım Dedik :)

    Zeynep Özkaya (Çilek) Kaç Yaşında?




    Özellikle sosyal paylaşım sitelerinde herkesin birbirine sorduğu bir soru bu :) Zeynep Özkaya yani Sihirli Annem'in Çilek'i kaç yaşında ?

    Bir kaç yere baktım ve herkes gibi şaşırdım. Zeynep Özkaya 23 Ocak 1998 doğumlu ve her ne kadar göstermesede 13 yaşında...

    Buğra Özmüldür (Cem) Resimleri

    Sihirli Annem Dizisinin Huysuz çocuğu Cem:) yani Buğra Özmüldür'ün Resimleri

    İnci Türkay (Betüş) Resimleri

    Sihirli Annem Dizisinin Sihirli Anne'si İnci Türkay (Betüş) Resimleri




    Sihirli Annem Ece'si Seda Telciler

    Sihirli Annem'in yepyeni karakterlerinden biri Seda Telciler...

    Aslında ekranlarda alışık olduğumuz bir yüz kendisi. Dizi oyuncusu olarak çok görmedik fakat kendisi kısa zaman önce çıkan ve dağılmasıda kısa olan MP3 adlı grupta yer aldı ve çoğu televizyon programında müthiş dansı ve sesiyle izleyicileri büyüledi.

    Şimdi ise Sihirli Annem'de izleyeceğiz kendisini. Hangi rolde oynayacak tam bilmiyoruz fakat Tuğçe'den ayrılan Cem'in yeni sevgilisi olacak büyük ihtimalle. Çünkü Cem set fotoğraflarında Ece'nin resminin basılı olduğu bir t-shirt giymişti.

    Tabi asıl rolünü dizi başlayınca görücez:)

    29 Nisan Cuma Sihirli Annem 1. Bölüm İzle

    Sihirli Annem Dizisinin Full Özetini Sizler İçin Yayınlıyoruz. Özet 8 Parçadan Oluşuyor...

    1. KISIM



    2. KISIM



    3. KISIM




    4. KISIM



    5. KISIM



    6. KISIM



    7. KISIM



    8. KISIM

    Ceren ve Cem'in Tartışma Fotoğrafları (YENİ)


    Ceren ve Cem'in Tartışma Fotoğrafları

    Dudu (Nevra Serezli) Kötülüklere Devam Edecek!


    Sihirli Annem ekranlardan o kadar uzak kaldıki galiba Dudu'nun kötülüklerini bile özledik:)

    Dudu'nun akılalmaz planlar ile Sadık'la Betüş'ü ayırmak istemesi, Taci'ye yaptığı kötülükler... Yeni sezonda Dudu iyi biri olur mu olmaz mı? tartışılır fakat insan 7'sinde neyse 70'inde de odur mantığıyla hareket edersek daha çok kötülük izleyeceğimizi anlayabiliriz:)

    Avni (Suat Sungur) Perilerin Olduğunu Kanıtlayacak mı?


    Sihirli Annem'in en çok sevilen karakterlerinden biri Avni'den yani Suat Sungur'dan Bahsedicez bugün...

    Kendisi dizinin eski bölümlerinde perilerin var olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapmış fakat bir türlü başarılı olamamıştı. Bundan dolayı karısı Suzan'la arası sık sık bozulmaktaydı. Belkide dizinin yeni sezonunda Suzan'dan ayrılmasının sebebi bu olabilir.

    Avni, Sihirli Annem'de Zeyno'ya aşık olacak (Selda Özbek / Resimde baktığı kadın) ve onu kendine ikna edebilmek için elinden geleni yapacak.

    Haa değinmeden geçmeyelim resimdeki çocukta Avni'nin Suzan'la evliliğinden doğan Efe:) oda babasına dizide yardımcı olacak...

    Bakalım yeni sezonda Avni Perilerin var olduğunu kanıtlayabilecek mi?

    Sihirli Annem 2. Tanıtım Fragmanı İzle

    Star TV'nin sitesinden Sihirli Annem Dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı.

    Faruk - Murat Serezli'de Sihirli Annem'de!


    Sihirli Annem oyuncu kadrosuna reklamların aranan yüzü Murat Serezli'yi de dahil etti.

    Murat Serezli gerçek hayatta, dizide ki Dudu karakterinin yani Nevra Serezli'nin ve Taci'yi seslendiren Metin Serezli'nin oğlu.

    Murat Serezli dizilerde genelde konuk olarak gördüğümüz ve alışık olduğumuz yüzlerden. Kendisini dizilerde düzenli olarak göremesekte Reklam filmlerinde rastladığımız kişilerden, adeta reklamların aranan oyuncusu desek yeridir onun için.

    Bu diziye yeni gelenler arasında hangi rolü oynarsa oynasın en çok yakışacak isimdir bence. Kendisini uzun soluklu bir dizide izlemek şüphesiz keyif verecek.

    Sihirli Annem 131. Bölüm mü?

    Sihirli Annem Takipçilerinin de bildiği üzere Sihirli Annem Dizisi Star TV ekranlarında 130. bölümde final yaparak ekranlara veda etmişti.

    Önümüzdeki ay yayınlanması tahmin edilen Sihirli Annem'e 1. Bölüm olarak mı yoksa bırakılan yer olan 131. bölümden mi devam edileceği merak konusu.

    Sihirli Annem'in 130. Bölümünde Dudu tamamen iyi bir peri olmuş ve Taci'yi normal insan haline çevirmişti ve artık böyle yaşayacaklarına söz vermişti, fakat yeni bölüm fragmanını Taci'nin köpek olarak ekranlara gelmesi kafaları karıştırdı.

    131. Bölüm'den devam edilecekse dizide muhtemelen Dudu'nun Taci'yi neden yeniden köpek haline çevirdiğinden bahsedilecek.

    Tabi bunlarda şüphe, dizide ne olacağını Mayıs ayındaki yeni bölümlerde göreceğiz...

    Dolunay - Sevil Uyar Sihirli Annem'de


    Sihirli Annem'e yeni gelenleri tanıtamaya devam ediyoruz. Bir önceki yazımızda Yeni sezonda Sihirli Annem'in şirinlerinden bahsetmiştik:)

    Bu Yazımızda da Sevil Uyar'a değineceğiz. Sihirli Annem yönetmenlerinin yaptığı akıllı işlerden biride kendisini ekibe katmak oldu. Şuan hangi rolü oynadığı hakkında herhangi bir bilgi yok fakat kendisi önemli bir rolü oynayacak. Canlandıracağı karakterin adı ise Dolunay!. Sevil Uyar gerek güzelliği gerek oyunculuğu ile bu diziye çok şey katacak.

    Sevil Uyar son zamanlarda önemli tv dizileri ve sinemada yer almıştı. Kendisinin resimlerinide yine sitemizde paylaşacağız

    Zeytin ve Efecan: Sihirli Annemin Yeni Küçükleri!



    2011 Mayıs ayında yayınlanması tahmin edilen Sihirli Annem'in çekimleri sürüyor. Hayranlar ise diziye yeni katılanları ve ayrılanları merak ediyor.

    Bu konuda bizde sizi bilgilendirmek istedik. Yeni karakterleri devam yazımızda tanıtacağız fakat öncelikle Sihirli Annemin küçüklerine değinelim dedik. Fakat küçük oyuncular hakkında çok fazla bilgi derleyemedik.

    Öncelikle Maya Gürel'e kısaca değinelim. Maya Gürel dizide Firuze'nin kızını oynayacak. Canlandıracağı karakterin ismi ise Zeytin. Sarı saçlı mavi gözlü şirin mi şirin biz kız. Kendisi 6 yaşında ve fanatik bir Beşiktaşlı.

    Diğer küçük oyuncumuz ise Mehmet Efe Yalçın. Dizide Canlandıracağı karakterin ismi ise Efecan. Efecan dizide Avni ile Suzan'ın çocukları. Yeni bölümler gereğince Avni ile Suzan boşandığından dolayı Efecan babası Avni ile birlikte yaşayacak.

    Sihirli Annem Yeni Bölüm İzle 2011 Star TV

    Sihirli Annem Yeni Bölüm İzle 2011 Star TV

    Sihirli Annem Küçüklerinin Büyümüş Halleri:)

    Sihirli Annem'in Küçüklerinin Büyümüş Halleri:)
    Sihirli Annem'in tekrar çekilecek olması dizinin sıkı takipçileri tarafından sevinçle karşılandı.

    Kendisi gibi olan dizilere öncülük etmiş bir efsane diziydi ve Uzun zaman ekranlardan uzak kaldı. Ekranlardan uzak kaldı dediysek yeni bölümler anlamında, çünkü dizinin tekrarları bu uzun zaman zarfında yayınlanmaya devam etti.


    O zamanlardan hatırladığımız o küçük oyuncular şimdi kocaman oldu. Cem,Tuğçe,Çilek ve Ceren...

    Ceren yani Gizem Güven pek bi yabancı gelmedi göze, çünkü Sihirli Annem'den sonra kendisini aktif olarak başka projelerde gördük.

    En dikkat çekici değişim ise Çilek'de idi. Büyümüş serpilmiş ve eski halinden eser yoktu. Hani dizinin en fanatikleri bile yeni halini görse tanıyamazdı emin olun :) .

    Cem ise zayıflamış ve tam bir genç olmuş haliyle çıktı karşımıza. Sanırım aralarında da en büyükleri O'ydu. Tuğçe ise itiraf edilmeli ki Cem'in aksine kilo almış :) ama yakışmış kilosu yani.

    Sonuç olarak hepsi değişmiş hepsi büyümüştü. Bakalım yeni enerjilerini diziye yansıtabilecekler mi?

    Zeynep Özkaya (Çilek) Resimleri

    (Resimlerin Büyük Hali İçin Üzerine Tıklayın)