Sihirli Annem izle | Sihirli Annem Son Bölüm izle 2011 Star TV »

  • RSS Feed
  • Twitter
  • Facebook
  • 14. Bölüm Özet

    14. Bölüm Hikaye

    CEM, ECE'YE KENDİNİ AFFETTİREBİLECEK MİDİR?

    Ece arkadaşı ile konsere gidecektir ancak Cem ile aralarının iyi olmamasından dolayı içine sinmez ve konsere gitmeyip Cem'e gider, ancak Cem bu sırada evde değil cafededir. Ece ona telefon edip kapının önünde beklediğini söyler. Cem'in telefonu çekmediği için bahçeye çıkar, kapı üzerine kapanır ve bahçede mahsur kalır. Ece kapıda kaldığı için duruma iyice bozulmuştur. Bu sırada Avni ve Zeyno yatak odalarında birbirlerine kur yaparlarken her seferinde Efe Can'ın korkarak yanlarına gelmesi artık sıkıcı bir hal almıştır. Cem kızgın bir şekilde kapıda bekleyen Ece'ye kendisini nasıl affettirebileceğinin planlarını yaparken, işler iyice karışır.

    14. Bölüm Fragman


    Sihirli Annem
    14. Bölüm Faragmanı





    13. Bölüm Özeti


    Sihirli Annem
    13. Bölüm

    13. Bölüm Fragman


    Sihirli Annem
    13. Bölüm Fragmanı

    13. Bölüm Hikaye

    AVNİ VE ZEYNO'YU EVLİLİK TELAŞI SARAR.
    Sadık, Cem evden ayrıldığından beri asabileşmiştir, çocuklara akşam anneannelerine gidileceği için hazırlıklı olmalarını ve bahane istemediğini söyler. Bu sırada Avni Betüş'lere gelir ve Sadık ile karşılaşırlar, Zeyno ile evlilik için gün almaya gideceklerini ve bunun için Efecan'ı onlara bırakıp bırakmayacağını sorar, Avni, Zeyno'nun işi bırakmasından dolayı Betüş'ün zorda kalıp kalmadığını öğrenmek ister ki Betüş, Zeyno'nun işten çıkarıldığını Avni'ye söylemediğini fark eder ve durumu idare eder. Bu sırada Yavuz evinin satılacağını ev sahibinden öğrenmiştir ve kendini çok kötü hissetmektedir, tüm bunlar olurken Dudu ve Toprak, Yavuz'u izlemekte ve onun çaresizliğine çözüm aramaktadırlar.

    12. Bölüm Fragman


    Sihirli Annem
    12. Bölüm Fragmanı 2.Tanıtımı







    Sihirli Annem
    12. Bölüm Fragmanı

    12. Bölüm Hikaye

    TACİ SAĞLIĞINA KAVUŞABİLECEK Mİ?

    Dudu, Taci'nin son günlerde çok halsiz olduğunu fark eder ve sağlığıyla ilgili endişe duymaya başlar. Şikayetleri daha da artınca sihirle onu iyileştirmek ister. Ancak peri ansiklopedisinde böyle bir bilgi yoktur. Bu arada Avni'nin oğlu Efe'yi Betüşler'e bırakıp, gününü kafede geçirmesi Betüş'ü çok rahatsız etmeye başlamıştır. Dudu her yolu denemiş fakat Taci'yi iyileştirecek sihri bulamamıştır. Ağlayarak Perihan'dan yardım ister. Perihan hemen yardıma gelir ve Taci'yi apar topar peri hastanesine götürmeye karar verirler, meraklı bekleyiş başlar. Acaba Taci iyileşebilecek midir?

    11. Bölüm Hikayesi

    Cem, ailesinden ayrılır ve yeni bir eve taşınır...

    Cem, ailesinden ayrılıp yeni bir eve çıkmıştır. Kardeşleri ile birlikte Betüş ve Firuze, Cem'in yeni evini temizlemektedirler, ancak ev o kadar pistir ki bir türlü işin içinden çıkamazlar, sonunda Betüş ve Çilek sihir ile evi temizlemeye karar verir. Oradaki herkesi bir gece öncesine, yataklarına gönderirler. Bu sırada Dudu Toprak'a sihirli bir kolye hazırlamaktadır, kolyenin bir tarafında peri duası diğer tarafında ise ayna vardır. Periliçe bu kolyeleri tüm perilere vermiştir ve hepsi kolyelerini takmak zorundadırlar. Ancak bir sorun vardır, Dudu büyü kazanının başında Toprak'ın kolyesini yaparken Taci bir anda ortadan kaybolur.

    11. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    11. Bölüm Fragmanı

    10. Bölüm Hikayesi

    Periliçe, Dudu'nun bütün sihirlerini aldığı için Dudu, kendisine yardım etmesi için diğer peri arkadaşlarını Betüş'ün Cafesi'ne çağırır. Zeyno ve Avni baş başa olabilmek için cafeye gelirler, bu sırada periler Dudu'nun cafeye gitmemesi için Dudu'ya haber vermek isterler, Dudu da şatodan çıkmak üzeredir ki Taci'ye yakalanır. Tam o an periler Dudu'nun yanında belirir ve durumu Dudu'ya anlatarak onun cafede görünmesini engellerler. Periler yeryüzüne inmişken Dudu'nun şatosunu görmek için heveslenirler ancak Dudu Taci evde olduğu için buna izin vermez. Periler Dudu'nun kendilerinden ne isteyeceğini çok merak etmişlerdir.

    10. Bölüm Özeti

    10. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    10. Bölüm Fragmanı

    9. Bölüm Hikayesi

    Çilek, Toprak, Zeytin ve Taci şatodadır. Sihirli aynadan evrende bir balonun içine hapsolan Dudu'yu görürler. Dudu bir balonun içindedir, kurtulmak ister ama bir türlü oradan çıkamaz. Bu sırada Çilek sihirli aynadan görüntüyü değiştirir. Gökyüzündeki peri mahkemesinde Perihan, Betüş ve Ali oturmaktadır. Zeytin, babasını görünce çok duygulanır ve onu özlediğini söyler, herkes mahkemenin sonucunu merak etmektedir. Acaba Dudu alacağı cezadan kurtulabilecek midir?

    9. Bölüm Özeti


    Sihirli Annem
    9.Bölüm

    9. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    9. Bölüm Fragmanı

    8. Bölüm Hikayesi

    Dudu ve Taci Venüs'teki yeni şatolarındadır ve Dudu kendisinden uzaklaşan Jüpiter gezegenine el sallayarak onu uğurlamaktadır. Durumu gören Taci, Dudu'ya ne yaptığını sorar, Dudu da Venüs ve Jüpiter'in bir araya geldiklerinde sevdikleri ile ilgili dilek tutan herkesin tüm dileklerinin gerçek olduğunu ve kendisinin de bir dilek tuttuğunu, bu dilek sonrası Venüs'te artık mutlu bir şekilde, eski günlerdeki gibi yaşayacaklarını söyler. Taci duruma fena bozulur dünyasından ayrı koyulmak onu hiç memnun etmemiştir. Dudu Taci'yi ikna etmek için kendisini insana çevireceğinin sözünü bile verir. Ancak Taci hiçbir şekilde bunu kabul etmez. Ne olursa olsun dünyaya dönmek tek isteğidir. Taci Perihan ve Betüş'ten yardım istese de Venüs'te sesini Dudu'dan başkası duymamaktadır.

    8. Bölüm Özeti


    Sihirli Annem
    8. Bölüm

    8. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    8. Bölüm Fragmanı

    8. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    8. Bölüm Fragmanı

    7. Bölüm Hikayesi

    Dudu ve Taci şatonun terasından İzmir'i görmektedirler, Taci emekli olduğunda hep İzmir'de yaşamak istediğini dile getirir Dudu da Taci'ye daha ne istiyorsun istediğin manzarayı benim sayemde görebilirsin diye söylenerek sırasıyla Ankara ve İstanbul manzaralarını da gösterir. Ancak Dudu evrenin görünenden çok daha farklı olduğunu söyleyerek Taci'nin ısrarı üzerine onu gezegenlere götürür. Bu seyahat sırasında Satürn'e de giderler, ancak Perihan Dudu'nun Taci'yi gezegenlere götürdüğünü öğrenir ve bu durumdan büyük endişe duyar, çünkü bu durum her ikisi için de son derece tehlikelidir.

    7. Bölüm Özeti


    Sihirli Annem
    7. Bölüm

    7. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    7. Bölüm Fragmanı

    6. Bölüm Hikayesi

    Dudu yatağında Toprak'a sarılmış yatmaktadır,Taci de yatağın kenarında uyuyordur ve bir anda odada Zeytin belirir ve sihirle Toprak'ı uyandırır.Zeytin Toprak'la oynamak için geldiğini söyler ancak Dudu ona hemen eve dönmesi gerektiğini yoksa babasını çağıracağını söyleyince Zeytin sıkılarak da olsa ikna olur.Bu arada Betüş ve Sadık evde gergin bir şekilde oturmakta dır.Saat gece yarısını geçmiştir ancak Cem hala eve gelmemiştir,iyice sinirlenen ve meraklanan Sadık Yavuz'u arar ve Cem ile ilgili konuşacakken Cem kapıdan girer.Sadık köpürerek ona nerede kaldığını sorar,Cem ise artık 18 yasında olduğunu ve evdeki baskıdan çok sıkıldığını, ertesi gün evden ayrılacağını söyler.

    6. Bölüm Özeti


    Sihirli Annem
    6.Bölüm

    6. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    6.Bölüm Fragmanı

    5. Bölüm Hikayesi

    Firuze gece su içmek için yatağından kalkar ve suyunu içip yatağına dönerken Zeytin'in odasından bir ışık geldiğini fark eder. Zeytin'in ışığı açık unuttuğunu düşünüp odaya girer ve yatağın üzerindeki yorganı düzeltmek için kaldırdığında Zeytin'in yatağında olmadığını fark eder, panik halde Ali'ye Zeytin'in odasında olmadığını söyler. Bu sırada Dudu gökyüzünü bir aynaya çevirmiş intikam planları yapmaktadır. Ali Betüş'e seslenir, ancak sesini duyuramaz. Oysa ki perilerin birbirini duymaması imkansızdır. Ali iyice panikler, zamanı geri almak ve Zeytin'i bulmak tek amacıdır.

    5. Bölüm Fragmanı

    4. Bölüm Hikayesi

    Perihan gökyüzünde telaşlı bir şekilde Ali diye bağırmaktadır. Perihan'ı duyan Ali iç sesiyle Perihan'a yanıt verir ve ne olduğunu sorar. Perihan durumun çok acil olduğunu söyleyip, kendisi ile birlikte Betüş ve Dudu'yla gökyüzünde buluşması gerektiğinden bahseder. Bu sırada Zeytin anaokuluna gitmek için ısrar etmektedir. Firuze Ali'yi okul konusunda ikna etmek için uğraşır ve sonunda onu ikna eder. Bütün bunlar olurken Avni Zeyno'yla olan ilişkisini Efecan'a nasıl anlatacağını bilemez ve hatta bunun için psikolog bir arkadaşından yardım ister. Evde Ceren ve Çilek her zamanki gibi tartışmaktadırlar. Tüm bunlar olurken Perihan'ın neden herkesi gökyüzüne çağırdığı ortaya çıkar.

    Sihirli Annem 4. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    4. Bölüm Fragmanı

    Sihirli Annem 3. Bölüm Hikayesi

    Çilek ve Arda, Çilek'in sırasının üzerinde bir mektup bulurlar. Zarfın üzerinde kalp vardır ve içinde de gizli bir hayranının ilanı aşkı yer almaktadır. Arda bu durumdan son derece rahatsız olmuş bir şekilde sınıftakileri süzmeye başlar. Çünkü zarfta kimin yazdığı belirtilmemiştir. Bu arada Tuğçe ve Cem sınıfın kapısında birbirlerini görür. Cem onunla konuşup konuşmamakta kararsızdır. Durumu fark eden Tuğçe onu rahatlatmak için hiçbir şey söylemez ancak gözleri dolar. Cem kolundaki Ece dövmesini arkadaşı Hakan'a gösterir ve ilişkilerinin ciddiyeti ile ilgili konuşurlar. Bu arada Betüş sihirle cafeyi temizlemekte Dudu da sihirli aynadan onu izlemektedir. Taci, Betüş'le konuşmak istediği bir şeyler olduğunu söyler ve onu şatoya çağırır. Taci'nin Betüş ile ne konuşmak istediğini merak eden Dudu bu durumdan hoşnut değildir.

    Sihirli Annem 2. Bölüm Hikayesi

    Dudu büyü kazanının başında Periliçe'nin verdiği cezadan kurtulabilmek için iksirleriyle sihir yapmaktadır, ancak Dudu'nun bu kaderden kurtulmasının tek çözümü Taci'yi insana dönüştürmesidir. Bu sırada, Avni ve Zeyno birbirlerini yeni tanımanın heyecanı ile sohbet etmektedirler, Avni ona perilerle ilgili ne düşündüğüne dair sorular sorar, bu sırada cafeye gelen Sadık Betüş'e ulaşamadığını ve çok merak ettiğini söyler. Avni bu durumdan şüphelenmeye başlar. Sadık eve telefon eder, Betüş'ün ortalıklarda olmamasından iyice endişe duymuştur. Ancak bu sırada Betüş okyanusun derinliklerinde hapsedilmiştir ve oradan kurtulmaya çalışmaktadır.

    Sihirli Annem 2. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    2.Bölüm Fragmanı
    Sihirli Annem 16. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye - Resimler

    Sihirli Annem 15. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 14. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 13. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 12. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 11. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 10. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 9. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 8. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 7. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 6. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 5. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 4. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 3. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 2. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye

    Sihirli Annem 1. Bölüm
    Bölüm Özeti - Fragman - Hikaye