Sihirli Annem izle | Sihirli Annem Son Bölüm izle 2011 Star TV »

  • RSS Feed
  • Twitter
  • Facebook
  • Sihirli Annem

    Büyük küçük herkesin ilgiyle takip ettiği, fantastik dizi türünün en iyi örneklerinden olan Sihirli Annem hafta içi her gün 17.15'de Star'da.


    Sihirli Annem 16. Bölüm Resimleri



    Sihirli Annem 16. Bölüm Fragmanı


    Sihirli Annem
    16. Bölüm Fragmanı






    Sihirli Annem
    16.Bölüm 2. Fragmanı


    Sihirli Annem 16. Bölüm Hikayesi

    Perihan, Betüş'e babasının kaçtığını ve görünmezlik büyüsü yaptığını söyler. Dudu ise o sırada çaresizce Taci'nin sesini sihirle aramaktadır.
    Ali ile karşılaşan Betüş babasının kaybolduğunu söyler ve hep birlikte Dudu'nun şatosuna giderler. O sırada şatonun terasındaki kolon konuşmaya başlar. Betüş babasının orada gizlendiğini hemen anlar.
    Dudu bütün perileri Taci'yi aramakla görevlendirir. Betüş herkesi dondurur ve şimdi de sihirli aynaya gizlenen babasıyla konuşmaya başlar. Babasının farklı bir şekilde cafeye gitmesini söyler. Dudu da Periliçe'nin yanına gider. Taci, Betüş'ün cafesine Dudu'nun şekline bürünmüş olarak gelir. Gerçek Dudu ise Taci'yi bulamadığı için Periliçe'ye kızgındır. Periliçe, Dudu yüce divana çıkana kadar sihirlerini elinden alır. Ardından Taci'yi bulmak için onun da güçlerini elinden alır. Taci, bulunmuştur ve eski haline döner. Periliçe, Dudu'nun alacağı cezayı düşünürken fikir Betüş'ten gelir:'Annesiyle babasını ayırmak'

    15. Bölüm Fragman


    Sihirli Annem
    15. Bölüm 2. Tanıtımı







    Sihirli Annem
    15. Bölüm Fragmanı

    15. Bölüm Hikaye

    Dudu, uykusundan aniden uyanır ve Taci'ye seslenir. Taci'yi şatoda arar fakat bulamaz. Sihirli aynadan Taci'yi aramaya kalktığında gördüğü sadece bir boşluktur. Taci'nin görünmez olarak nereye gidebileceğini düşünür ve sihirli aynayı büyülediğinde Betüş Cafe'yi görür. O sırada Betüş, Cem ve Barış, cafe'de masaları düzenlemektedir. Dudu, ne için hazırlık yapıldığını anlayamaz,önceliğinin Taci'yi bulmak olduğunu düşünür ve sihirle gider.Taci'yi şatonun terasında da bulamayınca aklına Perihan'ın şatosu gelir. Sihirli aynadan Perihan'ın şatosunun da boş olduğunu görür.

    Sadık Holding'de Yavuz, Ecenaz ve Faruk yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Ecenaz hala kaybettiği eşinin üzüntüsü içindedir. Yavuz da aynı duyguları hissettiği için ona yardımcı olmaya çalışır.

    Bu arada Betüş Cafe'de heyecanlı bir şekilde iftar daveti hazırlıkları sürmektedir. Taci'nin ortalarda olmaması Dudu'yı iyice çileden çıkarmıştır.