Sihirli Annem izle | Sihirli Annem Son Bölüm izle 2011 Star TV »

  • RSS Feed
  • Twitter
  • Facebook
  • Sihirli Annem

    Büyük küçük herkesin ilgiyle takip ettiği, fantastik dizi türünün en iyi örneklerinden olan Sihirli Annem hafta içi her gün 17.15'de Star'da.


    Archive

    İnci Türkay - Betüş

    Oyuncu : İnci Türkay Eroğlu
    Doğum tarihi : 23.04.1978
    Doğum yeri : İzmir
    Eğitimi : H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

    İnci Türkay Resimleri İçin Tıklayın

    İnci Türkay 23 Nisan 1978 ‘de İzmirde Doğdu. Eğitimini H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamladı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosunda çalıştı.

    İlk Olarak 2001 yılında Tarkan Karlıdağın Yönettiği ve Levent Kazak ’ın Senaryosunu Yazdığı “ Dünya Varmış ” Dizisinde Hülya Rolünde Oynadı.

    2002 Yılında Tardu Flordun ile Başrollerini Paylaştığı “ İki Oda Bir Sinan ” Dizisinde Alsı Rolünü Üstlendi...

    Ve Belkide Hayatının Kariyerini Yaptığı “ Sihirli Annem ” dizisinde 2003 ten 2006 ya Kadar Başrol Oyuncusu Olarak Betüş Rolünde Oynadı ve Çocukların Büyük Sevgisini Kazandı ve Çocukların en Çok Sevdiği Ünlüler Arasında İlk Sıralara Yükseldi..

    Ve “Duma Duma Dum” Adlı Programında Sunuculuğunu Yaptı

    Sihirli Annemden Sonra Bi Süre Sessiz Kaldı ve 2009 Yılında Gani Müjde nin Hem Yönetmen Hem Senarist Olduğu “ Teyzanne ” Dizisinde Oynadı ama Reyting Kurbanı Olan Dizi 6. Bölümde Final Bile Yapmadan Yayından Kaldırıldı.

    Onun Ardından “Şahane Çocuklar” Adlı Kanal 1 de yayınlanan Programın Sunuculuğunu Yaptı ve Kanal ın kapanması nedeniyle Programda Bitti

    ve 2010 Daha sonra “Çılgın Ruh” adlı Tiyatroda Oynadı.

    ve Kanal D'de yayınlanan “Cuma'ya Kalsa” adlı dizide Başrol Oyuncusu olarak Şebnem Karakterini Oynadı ve Dizi 12. Bölümde Reyting Kurbanı Oldu ve Final Yaptı...